Veľká Noc neobíde ani Gino Paradise v Bešeňovej

19.03.2013 Ružomberok

Bešeňová (18. marec 2013) – Tohtoročné veľkonočné sviatky budú najveselšie v GINO PARADISE Bešeňová. Ľudové remeslá a tradície, folklórny súbor, plieskanie bičom, bohatý veľkonočný animačný program, relax v termálnych a čírych bazénoch, pravé morské vlny, to všetko na Veľkú noc len v Bešeňovej.

Veľkonočné sviatky pomaly klopú na dvere. Najveselšiu veľkú noc zažijú návštevníci len v GINO PARADISE Bešeňová. Čaká na nich bohatý veľkonočný animačný program, súťaž o najkrajšiu veľkonočnú kraslicu a veľkonočný korbáč.

Už tradične, ako každý rok, sa vodný areál bude niesť v znamení ľudových tradícii. Počas veľkonočného víkendu je možnosť nazrieť do tajov ľudových remesiel a vidieť výrobky umelecké drotárstva, košikárstva, výrobu kraslíc a techniky zdobenia, výrobu korbáčov z prútia, výrobky z dreva (korýtka, varechy), šité dekorácie, odlievanie sviečok zo včelieho vosku a včelie produkty.

Okrem tradičných remesiel bude v areáli vystupovať folklórny súbor Váh. Nenechajte si ujsť jedinečné plieskanie bičom, ktoré predvedie Peter Púček člen družiny bičiarov.

Aj počas veľkej noci si návštevníci môžu vychutnať relax v 7 termálnych bazénoch, relaxačnom bazéne „Mara“ a atrakcie novej zábavno-adrenalínovej zóny, kde nájdu 30 m vysokú toboganovú vežu so 6 novými toboganmi, bazén s pravými morskými vlnami a detský vodný svet s hradom, šmýkačkami a vodnými delami.
Počas veľkonočných sviatkov sú v ponuke GINO PARADISE Bešeňová skvelé rodinné balíky, v rámci ktorých majú deti do 18 rokov vstup za 1 €. 5 členná rodina tak môže stráviť vo vodnom raji príjemný veľkonočný deň už od 21 €!

GINO PARADISE Bešeňová už nie je len termálny park, z areálu sa stal vodný raj, ktorý poskytuje dokonalý relax v termálnych a čírych bazénoch, ale aj nové adrenalínové zážitky po celý rok! Nová zábavno-adrenalínová zóna predstavuje investíciu vo výške 9 mil. €, ktorou sa areál zväčšil takmer o 50 %. Nová časť je rozdelená do niekoľkých častí, 30 m vysoká toboganová veža poskytuje nevšedné zážitky z jazdy na šiestich nových toboganoch. Morské vlny si môžu návštevníci vychutnať celý rok, nakoľko bazén s vlnobitím je prekrytý obrovským stanom. Nájdete tu aj nový detský vodný raj s hradom, šmýkačkami a vodnými delami. Morskú a predovšetkým dovolenkovú atmosféru dopĺňajú palmy, množstvo lehátok a nový Miami bar s občerstvením.
 

Vyberte región